Etxeko Elikadura Euskal Herrian

Revisión del 16:26 24 feb 2020 de Admin (discusión | contribuciones) (Página creada con «====[/atlas/alimentacion/Mercado-de-Santo-Tomas-Bilbao-1950.jpg|Santo Tomaseko azoka. Bilbo, 1950. Iturria: Sancho el Sabio Fundazioa.|Gabon, bon-bon; Natibitate, ase eta b...»)

Etxeko Elikadura Euskal Herrian

Etxe-eremuko elikadura, ikuspegi kulturala abiapuntu eta ardatz nagusitzat harturik: ohikuneak, ospakizunak eta bizimoduak.
Abrir el txotx. Gipuzkoa, 1988. Fuente: Antxon Aguirre, Grupos Etniker Euskalerria.
Erriberako merkatua. Bilbo, XX. mendearen hasiera. Iturria: Labayru Fundazioaren Argazki Artxiboa.
Babak garantzen. Iturria: Akaitze Kamiruaga, Etniker Euskalerria Taldeak.