Abrir el menú principal
Editar
Etxeko Elikadura Euskal Herrian
Revisión del 12:56 20 feb 2020 de
Admin
(
discusión
|
contribuciones
)
(
dif
)
← Revisión anterior
|
Revisión actual
(
dif
) |
Revisión siguiente →
(
dif
)
Etxeko Elikadura Euskal Herrian
Etxe-eremuko elikadura, ikuspegi kulturala abiapuntu eta ardatz nagusitzat harturik: ohikuneak, ospakizunak eta bizimoduak.
Presentación
Índice de contenidos
Autoría y datos de interés
Labartoa. Iturria: Ander Manterola, Etniker Euskalerria Taldeak.
Ogiak erre berritan. Iturria: Ander Manterola, Etniker Euskalerria Taldeak.
Askaria, XX. mendearen hasiera. Iturria: Gipuzkoako Foru Aldundiaren Artxiboa: Indalecio Ojanguren Funtsa.
Eduki aipagarriak
Etxeko Elikadura Euskal Herrian
Ogia egiteko modu tradizionala
Etxeko Elikadura Euskal Herrian
Etxeko abereen hiltzea
Alimentación en Vasconia
Etxeko Elikadura Euskal Herrian