Cambios

Saltar a: navegación, buscar

LA ELABORACION TRADICIONAL DEL PAN/eu

2 bytes añadidos, 11:39 24 jun 2019
m
Texto reemplazado: «{{#bookTitle:Etxeko Elikadura Euskal Herrian|Alimentacion_domestica_en_vasconia/eu}}» por «{{#bookTitle:Etxeko Elikadura Euskal Herrian | Alimentacion_domestica_en_vasconia/eu}}»
Durangon (B), meza nagusian, jaunartzearen aurretik elkarri bakea ematean, ogi zati txikiak banatzen ziren, elizan bertan jateko. Apeza edo sakristaua erretilu batekin pasatzen zen, eta musu emateko eskaintzen zuen ''pastekuna'', aldi berean esaten zuela: «Pax tecum».
{{DISPLAYTITLE: III. OGIA EGITEKO MODU TRADIZIONALA}} {{#bookTitle:Etxeko Elikadura Euskal Herrian|Alimentacion_domestica_en_vasconia/eu}}
127 728
ediciones