127 728
ediciones
Cambios
Página creada con «====[/atlas/alimentacion/Desgranando-habas.jpg|Babak garantzen. Iturria: Akaitze Kamiruaga, Etniker Euskalerria Taldeak.|Babarrunak eta babak izan dira gehien landatu diren...»
====[/atlas/alimentacion/Caserio-Olabide-Zerain-1982.jpg|Olabide baserria. Zerain (G), 1982. Iturria: Karmele Goñi, Etniker Euskalerria Taldeak.|Sueteko laratzak jakiten dau etxeko barri.||]====
====[/atlas/alimentacion/Desgranando-habas.jpg|Desgranando habasBabak garantzen. FuenteIturria: Akaitze Kamiruaga, Grupos Etniker EuskalerriaTaldeak.|Alubias y habas han sido las legumbres más cultivadas y han constituido una Babarrunak eta babak izan dira gehien landatu diren lekaleak, eta dietaren parte importante de la dietagarrantzitsua osatu dute.||]====
====[/atlas/alimentacion/Mercado-de-Santo-Tomas-Bilbao-1950.jpg|Mercado de Santo Tomás. Bilbao, 1950. Fuente: Fundación Sancho el Sabio.|Gabon, bon-bon; Natibitate, ase eta bete; San Estebantxe, lehen letxe. Por Nochebuena se come en abundancia; por Navidad, hasta la saciedad; por San Esteban, vuelta a lo de antes.||]====