Etxeko Elikadura Euskal Herrian

Revisión del 16:27 24 feb 2020 de Admin (discusión | contribuciones) (Página creada con «====[/atlas/alimentacion/Odol-usten.jpg|Odolusten. Iturria: José Zufiaurre, Etniker Euskalerria Taldeak.|''Odolosteak ordeaz.'' </br></br>Auzokideei eta ahaideei odolostea...»)

Etxeko Elikadura Euskal Herrian

Etxe-eremuko elikadura, ikuspegi kulturala abiapuntu eta ardatz nagusitzat harturik: ohikuneak, ospakizunak eta bizimoduak.
Ogiak erre berritan. Iturria: Ander Manterola, Etniker Euskalerria Taldeak.
Labartoa. Iturria: Ander Manterola, Etniker Euskalerria Taldeak.
Txorizoak zintzilik. Izpura (NB). Iturria: Peio Goïty, Etniker Euskalerria Taldeak.