Abrir el menú principal
Editar
Etxeko Elikadura Euskal Herrian
Revisión del 16:52 16 mar 2020 de
Admin
(
discusión
|
contribuciones
)
(
dif
)
← Revisión anterior
|
Revisión actual
(
dif
) |
Revisión siguiente →
(
dif
)
Etxeko Elikadura Euskal Herrian
Etxe-eremuko elikadura, ikuspegi kulturala abiapuntu eta ardatz nagusitzat harturik: ohikuneak, ospakizunak eta bizimoduak.
Presentación
Índice de contenidos
Autoría y datos de interés
Otordua ontzian. Iturria: Aguirre Artxiboa.
Txotxa. Gipuzkoa, 1988. Iturria: Antxon Aguirre, Etniker Euskalerria Taldeak.
San Kristobal eguna. Okina (A), 1986. Iturria: Gerardo López de Guereñu Iholdi, Etniker Euskalerria Taldeak.
Eduki aipagarriak
Etxeko Elikadura Euskal Herrian
Ogia egiteko modu tradizionala
Etxeko Elikadura Euskal Herrian
Etxeko abereen hiltzea
Alimentación en Vasconia
Etxeko Elikadura Euskal Herrian
Etxeko Elikadura Euskal Herrian
Elikadura Iparraldean