Cambios

Saltar a: navegación, buscar

ORGANIZACION DE LA INGESTA OTORDUAK/eu

40 bytes añadidos, 08:48 19 dic 2018
Actualizando para coincidir con nueva versión de la página fuente
Gaur egun, bakoitzak bere platera dauka, are bere plater sakona eta bere plater laua ere hurrenez hurren, eta txikiagoa postrerako. Gaur egun, elikagai bakar batzuk baino ez dira kontsumitzen zuzenean mahaiaren erdian jarritako erretilutik: entsalada, zartaginkada, txuletak, gozogintzako zenbait postre...
<div class="mw-translate-fuzzy">
== Mahai tresnak ==
Mahai tresnen artean, koilara izan zen lehena agertzen. Mendearen hasieran, herrialde osoan ezagutzen zituzten ezpelezko koilarak, baina pago-zurez egindakoak ere izaten ziren, bi zurak baitira oso finak eta ez baitira margultzen. Bi koilara mota horiek oso sakonak eta finak ziren.
{{DISPLAYTITLE: I. JATEKOAREN ANTOLAKETA. OTORDUAK}} {{#bookTitle:Etxeko Elikadura Euskal Herrian|Alimentacion_domestica_en_vasconia/eu}}
</div>
9794
ediciones