Cambios

Saltar a: navegación, buscar

PREPARACION Y CONSERVACION DE HUEVOS/eu

40 bytes añadidos, 11:27 24 jun 2019
Actualizando para coincidir con nueva versión de la página fuente
<div style="margin-left:0cm;"></div>
<div class="mw-translate-fuzzy">
Arrautza betidanik izan da elikagai garrantzitsua, areago landa eremuan, ia-ia etxe guztiek zeukatelako bere oilategia. Hala ere, arrautzen kontsumoa ez zen antzina gaur bezain sarria, landa eremuan haien ekoizpena ez zelako handia, eta gune urbanoetan haiek lortzea zailagoa zelako. Gaur egun, oinarrizko elikagaia izaten jarraitzen dute.
Esan daiteke ez dela aldaketa handirik izan arrautzak prestatzeko moduetan, baina gaur egun lehen baino sofistikazio handiagoaz aurkezten dira, gastronomia askotarikoago batean.
{{DISPLAYTITLE: VII. ARRAUTZEN PRESTAKETA ETA KONTSERBAZIOA}} {{#bookTitle:Etxeko Elikadura Euskal Herrian|Alimentacion_domestica_en_vasconia/eu}}
</div>
9794
ediciones