Cambios

Saltar a: navegación, buscar

CONSUMO Y CONSERVACION DE PRODUCTOS VEGETALES/eu

2 bytes añadidos, 11:39 24 jun 2019
m
Texto reemplazado: «{{#bookTitle:Etxeko Elikadura Euskal Herrian|Alimentacion_domestica_en_vasconia/eu}}» por «{{#bookTitle:Etxeko Elikadura Euskal Herrian | Alimentacion_domestica_en_vasconia/eu}}»
Izozten den fruta bakarra, inkesten arabera, marrubia da. Obanosen (N), garbitu eta oihal batekin xukatzen dira. Azukretan bilduta, banan-banan sartzen dira izoztera, erretiluetan. Biharamunean izozkailutik ateratzen dira eta plastikozko kutxetan gordetzen dira kontsumitzen den aldiro behar adina. Jaietarako gordetzen dira, batez ere Gabonetan esne-gain irabiatuarekin jateko.
{{DISPLAYTITLE: VI. PRODUKTU BEGETALEN KONTSUMOA ETA KONTSERBAZIOA}} {{#bookTitle:Etxeko Elikadura Euskal Herrian|Alimentacion_domestica_en_vasconia/eu}}
</div>
127 728
ediciones