Diferencia entre revisiones de «Translations: Alimentacion domestica en vasconia/1/eu»

De Atlas Etnográfico de Vasconia
Saltar a: navegación, buscar
Línea 34: Línea 34:
  
 
====[/atlas/alimentacion/Ronda-del-rosco-el-dia-de-San-Cristobal-Oquina-1986.jpg|San Kristobal eguna. Okina (A), 1986. Iturria: Gerardo López de Guereñu Iholdi, Etniker Euskalerria Taldeak.|Mendira doanak, ogi koxkorra eta txalma.||]====
 
====[/atlas/alimentacion/Ronda-del-rosco-el-dia-de-San-Cristobal-Oquina-1986.jpg|San Kristobal eguna. Okina (A), 1986. Iturria: Gerardo López de Guereñu Iholdi, Etniker Euskalerria Taldeak.|Mendira doanak, ogi koxkorra eta txalma.||]====
 +
 +
==[related]==
 +
===Eduki aipagarriak===
 +
====[/irontec/categorias/libro-alimentacion.png|Etxeko Elikadura Euskal Herrian|Ogia egiteko modu tradizionala|[[LA_ELABORACION_TRADICIONAL_DEL_PAN/eu]]]====
 +
====[/irontec/categorias/libro-alimentacion.png|Etxeko Elikadura Euskal Herrian|Etxeko abereen hiltzea|[[MATANZA_DOMESTICA_DE_ANIMALES/eu]]]====
 +
====[/irontec/categorias/libro-alimentacion.png|Etxeko Elikadura Euskal Herrian|Elikagaiak eta jatordu erritualak|[[ALIMENTOS_Y_COMIDAS_RITUALES/eu]]]====
 +
====[/irontec/categorias/libro-alimentacion.png|Etxeko Elikadura Euskal Herrian|Elikadura Iparraldean|[[LA_ALIMENTACION_EN_IPARRALDE/eu]]]===
  
  
 
{{DISPLAYTITLE: Etxeko Elikadura Euskal Herrian}} {{#bookTitle:Etxeko Elikadura Euskal Herrian | Alimentacion_domestica_en_vasconia}}
 
{{DISPLAYTITLE: Etxeko Elikadura Euskal Herrian}} {{#bookTitle:Etxeko Elikadura Euskal Herrian | Alimentacion_domestica_en_vasconia}}

Revisión del 12:58 17 feb 2020

Etxeko Elikadura Euskal Herrian

Etxe-eremuko elikadura, ikuspegi kulturala abiapuntu eta ardatz nagusitzat harturik: ohikuneak, ospakizunak eta bizimoduak.
Odolusten. Iturria: José Zufiaurre, Etniker Euskalerria Taldeak.
Erraria. Ariztimuño baserria. Oñati (G), 1955. Iturria: Antxon Aguirre, Etniker Euskalerria Taldeak.
Labartoa. Iturria: Ander Manterola, Etniker Euskalerria Taldeak.