Diferencia entre revisiones de «Alimentacion domestica en vasconia/eu»

De Atlas Etnográfico de Vasconia
Saltar a: navegación, buscar
Línea 38: Línea 38:
 
==[related]==
 
==[related]==
 
===Eduki aipagarriak===
 
===Eduki aipagarriak===
====[/irontec/categorias/libro-alimentacion.png|Etxeko Elikadura Euskal Herrian|Ogia egiteko modu tradizionala|[[LA_ELABORACION_TRADICIONAL_DEL_PAN/eu]]]====
+
====[/images/thumb/a/ab/1.26_Pan_domestico.jpg/1200px-1.26_Pan_domestico.jpg|Etxeko Elikadura Euskal Herrian|Ogia egiteko modu tradizionala|[[LA_ELABORACION_TRADICIONAL_DEL_PAN/eu]]]====
====[/irontec/categorias/libro-alimentacion.png|Etxeko Elikadura Euskal Herrian|Etxeko abereen hiltzea|[[MATANZA_DOMESTICA_DE_ANIMALES/eu]]]====
+
====[/images/thumb/5/59/1.72_Chamuscado_del_cerdo._Hondarribia_(G).jpg/1200px-1.72_Chamuscado_del_cerdo._Hondarribia_(G).jpg|Etxeko Elikadura Euskal Herrian|Etxeko abereen hiltzea|[[MATANZA_DOMESTICA_DE_ANIMALES/eu]]]====
====[/irontec/categorias/libro-alimentacion.png|Etxeko Elikadura Euskal Herrian|Elikagaiak eta jatordu erritualak|[[ALIMENTOS_Y_COMIDAS_RITUALES/eu]]]====
+
====[/images/thumb/2/27/1.107_Colando_la_leche.JPG/800px-1.107_Colando_la_leche.JPG|Alimentación en Vasconia|Etxeko Elikadura Euskal Herrian|Elikagaiak eta jatordu erritualak|[[ALIMENTOS_Y_COMIDAS_RITUALES/eu]]]====
====[/irontec/categorias/libro-alimentacion.png|Etxeko Elikadura Euskal Herrian|Elikadura Iparraldean|[[LA_ALIMENTACION_EN_IPARRALDE/eu]]]===
+
====[/images/thumb/1/1a/1.197_Tamboril_de_asar_castañas_1914.jpg/1200px-1.197_Tamboril_de_asar_castañas_1914.jpg|Etxeko Elikadura Euskal Herrian|Elikadura Iparraldean|[[LA_ALIMENTACION_EN_IPARRALDE/eu]]]===
  
  
 
{{DISPLAYTITLE: Etxeko Elikadura Euskal Herrian}} {{#bookTitle:Etxeko Elikadura Euskal Herrian | Alimentacion_domestica_en_vasconia}}
 
{{DISPLAYTITLE: Etxeko Elikadura Euskal Herrian}} {{#bookTitle:Etxeko Elikadura Euskal Herrian | Alimentacion_domestica_en_vasconia}}

Revisión del 12:56 20 feb 2020

Etxeko Elikadura Euskal Herrian

Etxe-eremuko elikadura, ikuspegi kulturala abiapuntu eta ardatz nagusitzat harturik: ohikuneak, ospakizunak eta bizimoduak.
Santo Tomaseko azoka. Bilbo, 1950. Iturria: Sancho el Sabio Fundazioa.
Olabide baserria. Zerain (G), 1982. Iturria: Karmele Goñi, Etniker Euskalerria Taldeak.
Babak garantzen. Iturria: Akaitze Kamiruaga, Etniker Euskalerria Taldeak.