Diferencia entre revisiones de «Alimentacion domestica en vasconia/eu»

De Atlas Etnográfico de Vasconia
Saltar a: navegación, buscar
Línea 35: Línea 35:
  
 
====[/atlas/alimentacion/Ronda-del-rosco-el-dia-de-San-Cristobal-Oquina-1986.jpg|San Kristobal eguna. Okina (A), 1986. Iturria: Gerardo López de Guereñu Iholdi, Etniker Euskalerria Taldeak.|Mendira doanak, ogi koxkorra eta txalma.||]====
 
====[/atlas/alimentacion/Ronda-del-rosco-el-dia-de-San-Cristobal-Oquina-1986.jpg|San Kristobal eguna. Okina (A), 1986. Iturria: Gerardo López de Guereñu Iholdi, Etniker Euskalerria Taldeak.|Mendira doanak, ogi koxkorra eta txalma.||]====
 +
 +
==[related]==
 +
===Eduki aipagarriak===
 +
====[/irontec/categorias/libro-alimentacion.png|Etxeko Elikadura Euskal Herrian|Ogia egiteko modu tradizionala|[[LA_ELABORACION_TRADICIONAL_DEL_PAN/eu]]]====
 +
====[/irontec/categorias/libro-alimentacion.png|Etxeko Elikadura Euskal Herrian|Etxeko abereen hiltzea|[[MATANZA_DOMESTICA_DE_ANIMALES/eu]]]====
 +
====[/irontec/categorias/libro-alimentacion.png|Etxeko Elikadura Euskal Herrian|Elikagaiak eta jatordu erritualak|[[ALIMENTOS_Y_COMIDAS_RITUALES/eu]]]====
 +
====[/irontec/categorias/libro-alimentacion.png|Etxeko Elikadura Euskal Herrian|Elikadura Iparraldean|[[LA_ALIMENTACION_EN_IPARRALDE/eu]]]===
  
  
 
{{DISPLAYTITLE: Etxeko Elikadura Euskal Herrian}} {{#bookTitle:Etxeko Elikadura Euskal Herrian | Alimentacion_domestica_en_vasconia}}
 
{{DISPLAYTITLE: Etxeko Elikadura Euskal Herrian}} {{#bookTitle:Etxeko Elikadura Euskal Herrian | Alimentacion_domestica_en_vasconia}}

Revisión del 12:58 17 feb 2020

Etxeko Elikadura Euskal Herrian

Etxe-eremuko elikadura, ikuspegi kulturala abiapuntu eta ardatz nagusitzat harturik: ohikuneak, ospakizunak eta bizimoduak.
Santo Tomaseko azoka. Bilbo, 1950. Iturria: Sancho el Sabio Fundazioa.
Olabide baserria. Zerain (G), 1982. Iturria: Karmele Goñi, Etniker Euskalerria Taldeak.
Babak garantzen. Iturria: Akaitze Kamiruaga, Etniker Euskalerria Taldeak.