Etxeko Elikadura Euskal Herrian

De Atlas Etnográfico de Vasconia
Revisión del 16:25 24 feb 2020 de Admin (discusión | contribuciones) (Página creada con «====[/atlas/alimentacion/Comida-a-bordo.jpg|Otordua ontzian. Iturria: Aguirre Artxiboa.|Nahiz dala udea, nahiz dala negua, goizeko zortziretan, armozu ordua. Herri-kanta||]...»)
Saltar a: navegación, buscar

Etxeko Elikadura Euskal Herrian

Etxe-eremuko elikadura, ikuspegi kulturala abiapuntu eta ardatz nagusitzat harturik: ohikuneak, ospakizunak eta bizimoduak.
Desangrado. Fuente: José Zufiaurre, Grupos Etniker Euskalerria.
Ogiak erre berritan. Iturria: Ander Manterola, Etniker Euskalerria Taldeak.
Gabonetako azoka. Gasteiz, 1977. Iturria: Fernando Díaz de Corcuera, Etniker Euskalerria Taldeak.