Diferencia entre revisiones de «Alimentacion domestica en vasconia/eu»
De Atlas Etnográfico de Vasconia
Línea 35: | Línea 35: | ||
====[/atlas/alimentacion/Ronda-del-rosco-el-dia-de-San-Cristobal-Oquina-1986.jpg|San Kristobal eguna. Okina (A), 1986. Iturria: Gerardo López de Guereñu Iholdi, Etniker Euskalerria Taldeak.|Mendira doanak, ogi koxkorra eta txalma.||]==== | ====[/atlas/alimentacion/Ronda-del-rosco-el-dia-de-San-Cristobal-Oquina-1986.jpg|San Kristobal eguna. Okina (A), 1986. Iturria: Gerardo López de Guereñu Iholdi, Etniker Euskalerria Taldeak.|Mendira doanak, ogi koxkorra eta txalma.||]==== | ||
+ | |||
+ | ==[related]== | ||
+ | ===Eduki aipagarriak=== | ||
+ | ====[/irontec/categorias/libro-alimentacion.png|Etxeko Elikadura Euskal Herrian|Ogia egiteko modu tradizionala|[[LA_ELABORACION_TRADICIONAL_DEL_PAN/eu]]]==== | ||
+ | ====[/irontec/categorias/libro-alimentacion.png|Etxeko Elikadura Euskal Herrian|Etxeko abereen hiltzea|[[MATANZA_DOMESTICA_DE_ANIMALES/eu]]]==== | ||
+ | ====[/irontec/categorias/libro-alimentacion.png|Etxeko Elikadura Euskal Herrian|Elikagaiak eta jatordu erritualak|[[ALIMENTOS_Y_COMIDAS_RITUALES/eu]]]==== | ||
+ | ====[/irontec/categorias/libro-alimentacion.png|Etxeko Elikadura Euskal Herrian|Elikadura Iparraldean|[[LA_ALIMENTACION_EN_IPARRALDE/eu]]]=== | ||
{{DISPLAYTITLE: Etxeko Elikadura Euskal Herrian}} {{#bookTitle:Etxeko Elikadura Euskal Herrian | Alimentacion_domestica_en_vasconia}} | {{DISPLAYTITLE: Etxeko Elikadura Euskal Herrian}} {{#bookTitle:Etxeko Elikadura Euskal Herrian | Alimentacion_domestica_en_vasconia}} |
Revisión del 12:58 17 feb 2020
Etxeko Elikadura Euskal Herrian
Etxe-eremuko elikadura, ikuspegi kulturala abiapuntu eta ardatz nagusitzat harturik: ohikuneak, ospakizunak eta bizimoduak.
Otordua ontzian. Iturria: Aguirre Artxiboa.