Etxeko Elikadura Euskal Herrian

De Atlas Etnográfico de Vasconia
Revisión del 16:27 24 feb 2020 de Admin (discusión | contribuciones) (Página creada con «===Eduki aipagarriak=== ====[/images/thumb/a/ab/1.26_Pan_domestico.jpg/1200px-1.26_Pan_domestico.jpg|Etxeko Elikadura Euskal Herrian|Ogia egiteko modu tradizionala|LA_ELA...»)
Saltar a: navegación, buscar

Etxeko Elikadura Euskal Herrian

Etxe-eremuko elikadura, ikuspegi kulturala abiapuntu eta ardatz nagusitzat harturik: ohikuneak, ospakizunak eta bizimoduak.
Ogiak erre berritan. Iturria: Ander Manterola, Etniker Euskalerria Taldeak.
Labartoa. Iturria: Ander Manterola, Etniker Euskalerria Taldeak.
Askaria, XX. mendearen hasiera. Iturria: Gipuzkoako Foru Aldundiaren Artxiboa: Indalecio Ojanguren Funtsa.